Spørgsmål& Svar

Find svarende på de mest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ikke kan finde dit svar her.

De mest stillede spørgsmål

Hvordan fungerer blindsmagningen?

Ved blindsmagning ved du ikke hvilken vin du smager og skal igennem smagning prøve at identificere den. Hver vin du modtager fra os er helt anonym i det alt information om vinen er skjult bag et aftageligt mærkat. I toppen af hver vin finder du en unik kode, som du skal indtaste på vores website efter du har lavet en profil. Herefter vil du skulle besvare tre spørgsmål om druesort, oprindelse og årgang samt bedømme vinen. Når du har besvaret spørgsmålene afslører vi vinen og alt omkring den.

Vi håndplukker nye vine hver måned. Hvis du har et abonnement får du automatisk sendt vores nyeste vine hjem.

Selvfølgelig kan du det. Vi inkluderer et direkte link til en butik, hvor du kan finde og købe den enkelte vine.

Vi omflasker vin fra hele 750 ml flasker til vores 100 ml flasker på et fuldt certificeret (FS, HACCP and SKAL) produktionsanlæg, som også bliver brugt af vin-producenter selv. ‍Ved brug af patenteret teknologi bliver vinen omflasket i et lukket miljø, hvor vinen ikke bliver eksponeret for ilt og dermed efterfølgende bibeholder sin fulde smagsprofil.

Vinen er tappet på 100 ml flasker (RPET-plastrør), der er lavet af 100% genbrugt PET-materiale, der er beregnet til fødevare og ikke påvirker vinens smagsprofil.

Spørgsmål om vinen

Forvent konventionel, økologisk og bio-dynamisk producerede vine baseret på klassiske og genkendelige druesorter og blends fra anerkendte områder.

For at du kan prøve så mange forskellige vine fra så mange steder som muligt vil vinen du smager typisk ligge mellem 150 og 600 kr. flasken. Altså hvis du selv skal ud og købe de hele flasker. Uanset pris vil kvalitet altid være vores primære fokus.

Alle vores vine kommer i flasker, der svarer til et enkelt glas vin. For at være præcis indeholder hver flaske 100ml. En flaske er derfor bedste til én, men vi oplever dog flere, der deler.

Vi forventer selvfølgelig, at du i ren spænding vil drikke vinen så snart du modtager den. Dog vil vores vin efter vores omflaskning typisk holde i 9 måneder uden at miste sin oprindelige smagsprofil. Under omflaskningsprocessen tager vi en holdbarhedsprøve af vinen og påfører en holdbarhedsdato på hver enkelt vinflaske. Så ved du altid præcist, hvor lang tid din vin kan holde sig. Vi garanterer derudover, at der minimum er 1 månedes holdbarhed tilbage når du modtager din vin

Spørgsmål om blindsmagning

Ved blindsmagning ved du ikke hvilken vin du smager og skal igennem smagning prøve at identificere den. Hver vin du modtager fra os er helt anonym i det alt information om vinen er skjult bag et aftageligt mærkat. I toppen af hver vin finder du en unik kode, som du skal indtaste på vores website efter du har lavet en profil. Herefter vil du skulle besvare tre spørgsmål om druesort, oprindelse og årgang samt bedømme vinen. Når du har besvaret spørgsmålene afslører vi vinen og alt omkring den.

Hvis du går op i vin eller gerne vil lære mere, så er der mange god grunde til at prøve blindsmagning. Undersøgelser viser nemlig at blindsmagning både kan hjælpe dig til at blive bedre til at smage på vin og endda også hjælpe dig med at udvikle en mere nuanceret smag. Konkret peger forskning på, at smagspræferencerne for nybegyndere udvikler sig i takt med, at de prøver forskellige vine. Med tiden vil en nybegynder skifte til at foretrække ældre vine med mere struktur i stedet for yngre vine.

Blindsmagning ville ikke virke, hvis du kunne læse på flasken, hvilken vin du smagte. Derfor har vi skjult alt den information, som kan afsløre vinens identitet herunder druesort, årgang, vinens navn, producent, og geografiske betegnelser. Da vi også omflasker vinen på nye mindre flasker, så kan formen på den oprindelige vinflaske heller ikke afsløre eller indikere vinens identitet.‍ For at vi kan holde vinens identitet skjult, så giver du samtykke til, at vi dækker denne information til når du bestiller hos os jvf vores handelsbetingelser.

Spørgsmål om abonnement

Du kan både købe vores vin-kasse med og uden abonnement.

Vi har ingen binding så selvfølgelig kan du opsige dit abonnement. Fra den dag, vi deaktiverer dit abonnement, vil du ikke blive trukket for flere Winetribe vin-kasser. Den sidste vinsmagningskasse, du modtager, vil således være den, du sidst har betalt for inden din opsigelse.

Spørgsmål om levering

Levering er inkluderet i prisen og er derfor gratis.

Vi leverer pt kun til adresser i Danmark - og desværre gælder dette endnu ikke Grønland eller Færøerne.

Hvis du bestiller en vin-kasse, så sender vi din bestilling så hurtigt som muligt med mindre vi er udsolgt. Helst allerede samme dag, hvis det er en hverdag. Når du er på abonnement sender vi dig din næste kasse måneden efter.

Andre spørgsmål

Vi er altid parate til at hjælpe. Hvis du har et spørgsmål eller en kommentar, så vil vi hjertens gerne høre fra dig på hello@winetribe.dk eller via chat-botten i hjørnet til højre af vores side.

facebookinstagramLinkedIn
© Winetribe 2022, Alle rettigheder forbeholdt. Winetribe ApS, CVR 42343161